Thursday, October 30, 2008

Bullshit!Bullshit!!!!!!!


Se stie ca prietenia te invata sa descoperi pe tine insuti si sa iti riterezi valorile, mai ales daca este destul de profunda si oamenii cu convingeri comune se unesc in diversitatea aspiratiilor lor.
Eu sunt mandru de prietenii mei pe care ii am, nu sunt multi dar pur si simplu daca n-ar fi ei o parte din existenta mea ar fi secatuita de vointa oarba de a trai cum m ar fi invatat candva maestrul Schopenhauer, acum ceva timp.
Sunt fericit ca stau cu cucii mei pana dimineata si barfim, si cadem beti si construim o lume noua, in care exista opt regi.Fara ei nu as fi nimic, si fiecare zi reprezinta o noua descoperire pentru mine, ca stau de vorba si primesc sfaturi de la cucii mei.
Da, pai noi ne iubim...foarte mult si cand spun asta spun ca este o iubire provenita din inima, una frateasca.Numai ca vedeti domniile voastre, destinul contraataca s te sileste sa pierzi nopti gasind noi strategii.De data aceasta strategiile materiale, nemernicul de prozaism al societatii ma impinge sa ma intreb daca prietenii mei mai pot locui cu mine si gandul asta ma ingrozeste.
Daca sunt ceva momentan, trebui sa-mi plec palara si sa spun ca datorita lor sunt, ei m-au convins de multe si tot ei m-au ridicat la statutul de shrink.
Daca imi place ceva sa fac cu desavarsire, este sa ajut oamenii, dar pentru ei nu pot spune ca ii ajut ci involuntar imi dau si viata pentru ei si vorbesc foarte serios, in sensul ca viata mea le este datoare.Candva viata mea a fost salvata.
Va doresc sa aveti si voi prieteni macar pe treimea astora ...a cucilor mei, si veti vedea.Veti privi viata altfel.De cate ori am cazut, am fost ridicat si am multumit Domnului ca exista asemenea oameni.
Acum ma revolt, umanitate, si strig :Bullshit!Bullshit!!!!Bullshit!!!Dracu sa te ia, de soarta care ne guvernezi!
Ma revolt ca uneori totul se reduce la bani, si ca uneori soarta asta faina rau te mai pune sa si alegi, dar eu nu fac alegeri atunci cand vine vorba de fratii mei.Pentru noi e totul sau nimic.
Stiu ca voi gasi izbanda.Nu sunt atat de fraier incat soarta sa ma cucereasca cu tentatiile ei de avocat caruia nu i s -a dat decat jumatate din onoarariu.
Nu, sentinta este data.Noi meregm mai departe, the fellowship will survive, si ma gandesc ca voi reusi pentru ca numai gandul la asta ma trimite la nepretuire.
Sa ai prieteni ca ei, e nepretuit.
Acum o sa le spun ceva care ei stiu bine bine, si anume o chestie pe care ne-o spunem zilnic:Va iubesc cucii mei!
Si de ce am scris articolul asta?Pentru ca ei merita asta, pentru ca nu exista niciun fel in lume de existenta prin care sa le pot multumi.
Cum zicea unul din ei care in treacat fie spus este unul dintre best frienzii mei ever:FRATIORII SE AJUTA!
Asa sa fie, so God help us!

2 comments:

Anonymous said...

hey. I didn't really get much of this since your language for me is unknown. but long back you comented one of my blogs, xnightelf. I never answered, and for that I'm sorry, it was very nice of you givin such a respond on my blog. If intressed my new blog is named kaonashii.
- Linnea

Alexandros said...

I d like i have the chance to visit Norway one day...thanks you very much, emo Linnea.Black princess.