Saturday, October 18, 2008

Si eu te iubesc!!


Azi a fost o zi fericita pentru mine...m-am intalnit cu persoana mea draga la care tin mai mult ca la viata mea si poate ca o parte din sensul vietii mele il reprezinta insasi ea...pentru ca prin ea traiesc.Si daca am invatat ceva in viata asta mare si ipocrita, am invatat sa ma bucur de orice...poate de aia il si iubesc pe Dumnezeu asa de mult.

Dar azi am invatat ceva deosebit de ciudat....si anume...ca atunci cand sperai ca iubirea e pierduta, ea se ntoarce in mii de forme, care sunt sincere...ca de fapt cand o vezi plangand iti dai seama ca rabdarea e siguranta de care are atata nevoie, ca atunci cand o vrei ...ea stie deja.

Ca putem sta imbratisati mult timp, fara sa ne pese...de lumea care se invarte in jurul nostru....ca periferia sociala in care traim tinde vertiginos spre simbolistica centrului.

Well, sunt fericit azi ca stiu ca ea mi-a zis ca ma iubeste, ca stiu asta...ca mi-a lipsit si ca in noptile mele de betie cand cadeam rupt, cineva se gandea la mine....cuiva ii pasa, acel cuiva care n-a avut parte de iubire mult timp.

Nu stiu daca intelegi cat mult tin la tine...daca viata intreaga ar fi asa de monotona incat sa dea sens altor vieti...daca nu am mai fuma tigara aia trista si am incerca sa facem alte chestii...ca atunci cand stam despartiti...si poate vara a fost un test.

Imi cer scuze fata de voi, cititorii mei daca domniile voastre considera oportun ca textul asta e kitschos sau se abate de la regula posturilor de pana acum...dar fiecare om sub asediul emotiilor si al fericirii, se bucura de darul minunat pe care il face erosul asta....si cauta sa dea si altora.

Da, stiu azi ca ma simt bine...poate nu gasesc cuvinte dar stiu ca lumea noastra nu e pierduta, ca merita sa beau si sa mai cad in sant de 1000 de ori...sa ma ridic plin de noroi , sa mi dai o palma asa cum mereu vrei sa faci...si sa stam impreuna, sa devenim impreuna ceea ce suntem deja...copia fidela a idealului nemeritat.


Mai exista ideal azi?Mai exista cred unii.Stiu ca atunci cand vei citi postul te vei bucura...stiu ca te vei gandi ceva timp la asta si stiu ca iti convine ca exist...si exist, iata-ma-s...si mai spuneai ca toamna nu e buna pentru treburi de-astea...ei, cine stie?


Oricum, iti raspund desi ai simtit perfect ca am facut-o de multe ori, cu precadere azi...mai mult decat tot intervalul de timp de cand ne cunoastem...Da, si eu te iubesc...sa nu te mai indoiesti niciodata de asta.


Pe voi, cei care cititi, nu pot decat sa va respect si sa imi cer scuze daca dvs consderati acest text vulgar sau inoportun, dar MA REPREZINTA, pentru ca azi am fost dupa multe zile fericit...ca de fapt stiu ca merita sa dai ca sa primesti.

3 comments:

Teodora said...

Ma bucur mult pentru tine!!! Auzind ca iubirea inca mai are putere sa razbeasca in lumea asta haotica ... ma face sa zambesc ... si sa sper ca isi va gasi drumul si catre mine...

Pup:*

Alexandros said...

Isi va gasi scumpa mea colega...isi va gasi.Drumul e lung, dar uneori merita....de fapt, cum sa ti spun?Cred ca stii cand iubesti, cred ca totul capata o forma si o rigoare anume...cred ca numai noi suntem capabili sa dam sens lumii prin insasi prozaismul sau.

Din partea mea, toate cele bune Tea.

thb said...

glad to read you happy again...