Sunday, October 26, 2008

Pitesti, orasul fetelor frumoase.

Pitestiul este cu sigranta un oras plin de fete frumoase, si asta este concluzia la care am ajuns mergand prin orasele patriei.Nu vreau sa fiu subiectiv, dar tare faini sunt oamenii din judetul Arges si din Pitesti cu precadere...iar asta hotarasti dupa ce vizitezi orasul.
Din pacate exista un oras in Romania plin de oameni mitocani, un sat cu pretentii de mare metropola, Constanta, o chestie care este etalon de judecata de valoare, care te face sa cantaresti mai bine felul de a fi al oamenilor.La capatul celalalt se afla Pitestiul.

Unde mai pui, ca pitestenii au fete faine, si inteligente, si cu perspectiva si frumoase la stat...ce isi poate dori mai mult un barbat de 20 de ani decat sa dea peste o gramada de femei faine...si nu am ajuns la concluzia asta pentru ca vezi Doamne ma voi muta in Arges sau ca cei mai buni prieteni ai mei sunt din Pitesti, lucru adevarat si binecuvantat de Dumnezeu.
De fiecare data cand ma duc pe-acolo pe langa faptul ca sunt foarte fericit, vad foarte multe fete frumoase, si de asta va puteti convinge mergand acolo.Uneori nu iti trebuie o vesnicie sa iti dai seama ce inseamna frumusete.

Am un mesaj catre pitesteni:Fiti mandri de orasul vostru, de fetele pe care le aveti la voi, acolo...de petrecerile voastre, de felul vostru de a va manifesta, de tot ceea ce va reprezinta.

Articolul asta li l dedic celor din Fellowship si le promit ca in curand ma vor vedea mult mai des in oras.

Mergeti si vedeti cat de fain e Pitestiul si oamenii ce stau in el, cu precadere fetele.Pitesti girls, you re f......g HOT!Pitesti, u re cul.

2 comments:

Dans les yeux d'Émilie said...

scuze, "ai probat" toate fetele din pitesti pentru a ajunge la inaltatoarea cloncluzie ca toate sunt "fete faine, si inteligente, si cu perspectiva si frumoase la stat"

Unknown said...

Eu sunt din Pitesti, am dat intamplator de blogul tau, da.. e un oras superb si nu l-as schimba pentru nici un alt oras. E frumos si Constanta, e frumos si Cluj, e frumos si Timisoara, dar intr-adevar multe fete frumoase ... si bagaboante in acelasi timp :)