Tuesday, December 2, 2008

Epistola alexandrina catre manastirea din Parma


Epistola trimisa de Alexandros, principele desfraului si al superficialitatii catre Gogus, staret al manastirii din Parma suna asa:-doua puncte

1.Vreau liniste in viata mea.Adica atunci cand vreau liniste se face liniste si nimeni nu pune intrebari legate de viata mea, intrebari care primesc raspunsuri clare, dar la care staretul Domniilor Voastre nu se poate raporta.Si nu merg pe principiul Ask me no questions and i tell you no lies...cause that s a bullshit.



2.Ideea centrala e ca avem vieti diferite, dar diferite.


3.Avem cercuri de prieteni diferite.


4.Suntem formati in medii diferite asa ca incearca sa intelegi treaba asta ca esti baiat mare si la urma urmei nu e greu.


5.Viata sociala este compusa din mai multe elemente cum ar fi:prieteni(gunoaie, superficiali, aerieni, drogati si alcoolici), calatorii(asta asa mai mult de fite ca lumea adevarata sta in casa zi de zi si messengeruieste si da commuri faine la fetele sexy de pe hi5), servici(o daaaa, so strange),se mai merge pe la sala, se bea si se mananca cat duce fiecare...se iese in oraaaas(puburi, cluburi, baruri, teatru, opera, spectacole stradale)...life s a street.


6.Oamenii antisociali si lipsiti de creativitate au probleme psihice.(mai ales cu cat inainteaza in varsta)


7.Este alegerea mea daca vorbesc cu retardati sau nu.


8.Merit sa ard in Iad pentru asta.


9.Nu dau sfaturi nimanui daca nu cunosc toate datele problemei.


10.Se intampla sa nu iert anumite chestii mai ales cand se intrece limita.



Sper ca porumbelul asta sa nu intre in ghearele primei acvile de stepa si sa ajunga cu mesajul peste mari si tari la manastirea staretului din Parma.

No comments: