Tuesday, August 31, 2010

Ultima zi de vara


S-a dus dracu si vara...nimic special pana la urma.Ca orice om cu dorinte neimplinite(a se citi nesatisfacute), cu planuri ambitioase care fermenteaza de secole si care mai au mult si se fac alcool etilic, se gandeste cum sa refuleze.
Aseara ma gandeam av cors, la tipurile marcante de pizde existente pe strada:pizda-suflet(careia ii vom spune Anima), pizda-revolta, pizda-constiinta, pizda-oscilatie, pizda-mistica...
E exact ca intr-un tablou de-al lui Dali, in care speri sa poti vedea mai mult intr-o femeie si totusi nu poti...vezi doar latura trupeasca, acea latura care se vrea spirituala, fiind demitizata totusi.
Ma gandesc ca vara asta a fost destul de solicitanta si na...puteam sa fac din ea un cadru demn de "Intoarcerea la Laguna Albastra"...dar lagunele verii asteia n-au fost asa darnice...mai ales ca tre' sa fii mereu fresh.

O perioada m-am lasat consolat de noptile petrecute cu Ms. T si cu Ms R si pe urma mi-am dat seama ca intrase in jos Thais, despre care v-am mai povestit.(Thais inca ma urmareste, dar am facut un pact ca daca ramane la fel de sincera in desfraul ei, o sa ne intalnim sa ne futem printre picaturi in vacante...Thais nu zice niciodata NU la pl!)

Dar, ca toate ale lumii si Thais a disparut saracuta odata cu fostul eu.O sa-i duc un buchet de zambile si o sa o rog sa ma-nvete sa joc scrabble(ca nu stiu) si eu o sa-i fac paste a l'amatriciana cu branza...si o sa ascultam treburi de-alea triste rau etc...

Thais era obsedata de Kumm si de Grimmus :( si eu a trebuit sa par in aceeasi masura de obsedat o perioada.

Stii, cateodata asa rau imi pare ca n-am tinut la ea.Faina fata Thais asta.A fost candva prima care m-a facut "curv".A zis ca termenul asta e specific barbatilor ca mine, adica alora care simt nevoia sa insele mereu si sa caute fericirea de 1 ora-doua prin alte paturi.

In ultima zi a verii am fumat o tigara.Nu am simtit aerul toamnei, dar in curand il voi simti din plin...nu stiu dcaa in mine va mai fi vreodata primavara sau vreodata vara, nu stiu daca se va mai face schi sau daca vor mai fi alunecari de teren, dar va ploua mult...iar constiinta mea va fi o ploaie rece, o ploaie care dureaza, asa cum e ploaia englezeasca.

In ultima zi de vara puteam sa merg la biserica sa-mi fac confesiunea, puteam sa ma holbez la oameni cum trec sau sa ma uit la pisicile din curte cum trec prin gradina noastra ca printr-un teritoriu strain, pe care trebuie sa-l strabata pentru a ajunge undeva bine determinat...sau nush, puteam sa ma asez cuminte in fata pc-ului si sa downloadez niste porn unguresc, anii '90-'95...dar as fi cazut in ipostaza unui labar de liceu si nu...nu in ultima zi a verii.


Deodata mi-am dat seama ca nu mai merge joaca.De-acuma toate Ms T si Ms R trebuie sa stie ce pot oferi si ce vreau sa primesc.Ce plm poti primi in 3-4 ore?Ce spunea Coelho ca primeau personajele sale in 11 minute.

Si vreau ca domnisoarele mai sus mentionate sa ma surprinda si sa stie sa se comporte ca niste femei, nu ca niste rebuturi sau ca niste ciuperci.Si nu, nu sunt misogin(bine, putin) dar orice femeie are doar o sansa.(cade cortina, actorii se duc la wc sa-si faca putin nevoile)

Sunt nascut vara.Am ratat-o.Ma simt un ratat.

PS:imi doresc foarte mult bocanci de la HM si vreau sa merg sa-l vad pe Dani Filth la concert.Si deocamdata n-am bani.Da, stiu.Da asa mult imi doresc.
A...si mai vreau sa ma duc la sala, din nou.Mancatu in continuu face rau.Si ciupercile nu vor tipi cu burta, desi li se spune prin revistele glossy ca uneori burta e safe.



3 comments:

denkamiko said...

ooof, ce bine povestesti...
eu te sustin la partea cu indepartarea burtii. dietam si ne sportam in aceeasi perioada se pare.

David said...

"E exact ca intr-un tablou de-al lui Dali, in care speri sa poti vedea mai mult intr-o femeie si totusi nu poti...vezi doar latura trupeasca, acea latura care se vrea spirituala, fiind demitizata totusi."

Iti cunosti bine problemele, si ce e ciudat e ca nu poti face nimic. Ai mare dreptate cand vezi lumea asa dezvrajita. Rezultaltul? Orice femeie e o pizda...


Si tocmai asta-i drama ta, ca ai ajuns sa pierzi semnificatia lucrurilor. Ai mare dreptate, la nivel descripitiv. Toate femeile au 2 picioare, dar numai pe unele te odihnesti ca intr-un templu.

Vezi postul meu mai vechi, sexul ca forma de cunostere.

Alexandros said...

Dragii mei, ma simt ca Iona.Vreau sa fiu inghitit de o femeie cat un chit.:( Si sa aprind betisoare de santal in burta ei pana ii ies flacari pe gura...si pe urma sa ma scuipe undeva...in mare.