Sunday, August 8, 2010

Sa ne dea Domnul de toate.


Ce-i cu atata deznadejde in lumea asta?Ce-i cu atatia oameni care se tem de soarta?Ce-i cu teama asta depasita de necunoscut?Daca o sa pasesti doi metri in fata promit si jur cu mana pe fundita si cu curu pe olita ca n-o sa mori.Daca o sa incerci sa schimbi lumea, nimeni nu o sa observe.Si nici visata statuie nu-ti va fi ridicata din lipsa de fonduri.
Cel mai bine e sa-ti urmezi calea, sa iti apropii departarile, sa infrangi fricile si sa nu cedezi niciunui loc, niciunui curent al vreunei epoci.Te-ai nascut om al intamplarii intr-o lume care singura nu stie cum a aparut si-si anticipeaza in mod necunsocut sfarsitul.
Nu o sa mori pentru o cauza nobila, pentru ca al tau suflet este murdar.Nu o sa faci 8 copii pentru ca nu vei avea cu ce sa-i hranesti si mai apoi cu ce sa-i imbraci.Nu te vei aseza in mai multe locuri simultan pentru ca vei uita cine ai fost.
Si cand vei uita, te vei regasi.Anii vor fi trecut peste tine, Adam.Dar Eva tot curva va ramane.Mereu va ramane asa.
Ia-ti destinul in mana, paseste.Ingerul lui Dumnezeu te asteapta pe treptele ce conduc catre Purgatoriu.Isi mananca pachetul de dupa amiaza, invelit in ziar.Iti arunca o privire obosita si uita sa rada.
Haide, urmeaza-l.Vezi-ti de drumul tau.Fa-ti curaj si cucereste lumea.
Femeia tot curva ramane.


2 comments:

Melancoblegie said...

ba nu. curva tot curva ramane, indiferent de sex.

Alexandros said...

barbatii nu poa' sa fie curvi.despre barbati se spune ca sunt afemeiati.