Monday, August 16, 2010

Si sufletu-mi e alcool.


Vreau sa ma imbat crunt.Inconstientul meu e o tarfa nenorocita care ma ademeneste cu vise in care chiar ma depravez si imi tranteste realitatile unor dimineti sterile.Eterice, lipsite de viata.

Nu ma bucura micul dejun variat al fiecarei dimineti nici infinitele bucati de painica prajita mancate in gradina, simtind aerul marin.Vreau sa fie seara si sa ma depravez in ultimul hal, sa plec in munti undeva, da undeva salbatic rau sa fie doar o cabana, sa-mi iau laptopu' si doua boxe in traista si sa ma opresc intr-o cabana, o alcatuiala din lemn ceva.

Si sa-nceapa betivania, sa beau si vin rosu tare si bere si vodka si gin si scarboasa sangria care devine deliciu atunci cand mai ai 3 minute si borasti.Si vreau sa borasc in poala cuiva.Si pe urma sa ma pis pe o floare de colt(ce urat a sunat asta din partea unui viitor specialist in dezastre naturale si stiinta mediului)...in fine, la momentul ala orice floare de colt si iasomie devine o tufa.Si pisatul o va face mare.

Vreau metal si bautura.Sariti.Adica stai, ca n-aveti cum.Atuncea beti un Jaggermeister pentru mine.Ok?Dati-l repede pe gat.

Ah, ca bine ziceam la inceputul odiseei mele prin viata:caut oameni.Mai trebe sa mai trec niste munti si niste mari ca sa-i gasesc.Pe pamanturile astea unde ma aflu acum, oamenii nu sunt capabili sa inteleaga nevoia sufletului meu...depravarea...da din aia porno-satanica.




Cacat.Maine trebe sa ma duc cica la Biserica deoarece e nu stiu ce sarbatoare.Poate reusesc sa fac muci o maicuta carmelita.Ma mai gandesc.Daca nu-mi ofera bautura, ii zic ca masa a conceput-o cu Iisus si nu o va lasa sa intre-n Rai decat daca se lasa fututa-n gura de Sfantul Petru si alti sfinti.

Ma bag la nani.(si nu, n-am tras nimic pe nas)

4 comments:

Melancoblegie said...

trist. trist. empatizez la capacitate maxima :(

Alexandros said...

hai noroc!.Sa treaca.

denkamiko said...

te iubesc!!!

Alexandros said...

oh, ma simt iubit si nefutut.