Wednesday, November 26, 2008

Sunt superficial si vreau viata mea! !!


Gogule, deci in noaptea asta a dracului de lunga am avut o discutie pornita de la niste cazuri de retardare patologica intalnita cu precadere la facultatea de sociologie.In fine, nu o sa aloc timp si spatiu din blogul meu care chipurili mi se pare mia asa pretios anumitor cazuri de Marcuta....mai pe intelesul binevoitorilor mei cititori....Spitalul 9 Bucuresti.:)
Cu alte cuvinte, in noaptea asta am aflat de la niste prieteni buni urmatoarea faza zicandu-i unuia dintre el ca are lipsa de incredere si ca e introvertit, in fine, lucru de care imi pare rau acum.

In fine...trecand peste(sa fac o detasare de armament sinaptic) in seara asta am aflat asa:ca sunt fitos, ca nu pot trai fara bani, ca 500 de euro pe luna e o suma de vis, ca daca nu ai ce manca si in schimb ai un apartament acatari, si unde dormi, inseamna ca ai lux, ca oamenii care vor sa se simta liberi trebuie sa fie superficiali, etc.Ahm, sa nu uit...sa ma distrez mai cu masura desi n-am mai iesit de exemplu in Club A de o luna, sa am grija ce imi doresc de la femeia pe care o iubesc si sa nu vad in ea o viitoare sotie...ca nu are perspectiva si ca nu e nimic bun de ea.
Frate, cel putin nu cunosc si nu iubesc retardate.Superficial si pe sapte carari oi fi, asta merit.Eu ma complac in superficialitatea mea.Deci sincer, vreau viata mea.ACUM!Rog lucratorii de la fabrica de fericire sa-si faca timp repede si sa imi dea si mie un job full-time.
Fara bonuri de masa ca si-asa is fitos ca nu-mi plac cartofii prajiti cu paine.
Frate, nene Gogule, deci io zic asa:fiecare cum isi asterne asa doarme:eu cu superficialii mei, cu mamutii mei, cu oamenii astia fara viitor care pun accent pe haine si pe libertate...cu chestii care trec pe moment.
Sfat:invata sa iubesti si tu daca ai fost in stare vreodata...si sa vezi cum e.Nu-mi zice mie, in p... mea ca nu oi fi Nostradamus.E cam ilogic...dar in fine.Iubirea nu se explica.

Am mai aflat asa:ca de fiecare data cand cineva ma intreaba ceva trebuie sa vad o pilda mai ceva ca alea date de Iisus din Bethleem, si sa nu-mi fac sperante in fericire.
Macar am aflat ca nu costa si ca e singurul lucru pe care nu pun pret si care imi arata latura umana.

Dragii mei frati:incercati sa va rezumati la perimetrul vostru:pls.Cunosc multi oameni inaintea voastra, cunosc oameni care simt asemeni mie si asa cum ma comport cu voi m comport si cu ei numai ca fara ei nu as fi intreg, asa cum daca v-as pierde pe voi, nu as fi intreg either.
In fine...distrusi, ciudati si cu pasarele mi-e dor de voi aia de v-am neglijat dar asta e.Vom recupera.Iar eu promit sa perseverez in paroxismele unei superficialitati fara sfarsit.
Inchei pamfletul iubind...superficialitatea si calatoriile in locuri mai indepartate de granitele iubitei noastre tari, si mancarea multa si bautele si fetele care au ce spune...uhm...si oamenii astia nonconformisti ai mei de care stiti ca mi-e atata dor.
In fine, colegul vostru superficial tine la voi...cu mentiunea de a il lasa sa se implineasca.


Acum voi lasa loc ded comentarii superficialilor sa zica ce au de spus in legatura cu urmatoarea intrebare:Cu ce am gresit?Oare.?

No comments: