Monday, January 5, 2009

Povesti medievale...despre caste indiene si arbori genealogici


Cum incepui anu...asta mare si lat ca o lubenita, dadui si peste o serie de evenimente care te fac sa te intrebi de doua ori inainte de a trage concluzii pripite.
Se face ca exista binecunoscuta CHESTIE care provoaca greata, stiti povestea cu treaba aia(mai urat mirositoare ca treaba mare pe care o lasa in ploaie mioriticii nostri maidanezi citadini)...aia de mi-a intrat atunci in camera.
Scarbos lucru...si totusi coplesitor.Ei bine, am aflat cu stupoare ca trebuie sa dau socoteala cuiva de ce nu suport oamenii anormali.In cazul meu aceasta chestie.Pentru a fi facut inteles mai usor, voi sintetiza cateva "calitati" majore ale acestei existente precare:


1.Fizic de toata jena, haine de prin Obor si Dragonul Rosu, genul de fata de la tara care poarta inca perisorul in coada, 22 de ani, amatoare de Paris, de poze cu turnul Eiffel, amatoare de "creon" la ochi, amatoare de trening.
2.O chestie virgina controlata de muma sa lunar la ginecolog...o chestie care se lauda ca isi domina colegii de la facultatea de sociologie care este de doi lei(tineti cont ca e o parte din facultatea de psihologie si nici nu se da admitere)...la ora 9 este in pat.
3.Nu am socializat in viata mea cu ea.
4.Jigneste oamenii, este isterica in adevaratul sens al cuvantului, se da de rockerita, asculta de la Moonspell(OMG!!!!Daca asculta d'mu burghiu o scalpam) pana la Carmen Serban si Thalia.
5.Si cu asta inchei(iar domniile voastre pot respira finalmente linistite):cand cunoaste pe cineva, vine cu replica de genul:"Buna, ma cheama x si tata meu e ofiter, si eu am bani si o sa ocup un loc de munca in sri pe pile".
6.Chiar crede ca e interesanta pentru cineva.(scuze...mai era una!!Ufff...si era sa uit:trebuie sa i se traduca conversatiile pe mess, mai ales ca are acces prin nu stiu ce program la toate conversatiile mele dar si ale tuturor persoanelor din lista)

Linkul de hi5, pentru o mai buna dumerire se poate livra online, la cererea cititorilor nostri.

Partea a doua a socului de aseara:pazea!!!Am aflat ca nu sunt de clasa.
Adica prin faptul ca parintii mei nu au facultate, inseamna ca sunt ultimul om, o paria a societatii.
Cu alte cuvinte, chiar daca nu ai bani sa te pisi in centru, dar ai tai is intelectuali, asta automat cica in ziua de azi te propulseaza pe Kogaion.Dar daca duci un trai decent, ai doua locuri de munca, esti la o facultate de stat, si mai iesi prin baruri, nu ti plac virginele, discuti fara perdea, mergi pe la concerte, si ma calatoresti si prin strainatate ocazional...esti un daramat, un eject al societatii, nu esti da neam, vere!!!
Trebuie sa accepti persoane gen asta.

Ei si daca tot nu sunt de neam, persoana care imi tinu atata morala, se facu cu un ignore mare si a pus botul.

Si sa nu uitam:daca nu sunteti de vita aleasa, nu va riscati sa va bagati pe relatii de lunga durata.Majoritatea fetelor dintr un anumit oras al tarii noastre pun accent pe arborele genealogic in care isi vor face cuibul.

Achtung!!
Afara cu arivistii si cu rockerii si cu drogatii, cu curvele astea nenorocite de se fut de 2 ori pe saptamana si care nu mai sunt virgine de la 15 ani, cu superficialii si cu astilalti care contamineaza adevarata viata.


Aaaa!Era sa uit.Adevaratii oameni stau la camin, tocmai entru a trai adevarata viata si a nu arata adevarata bogatie.Deci astia de stati in chirie, ma cac in gura voastra de ratati si de tarani, ne am inteles?Parvenitii dracului.

Doi la mana:toti blackerii or sa ajunga niste frustrati si niste daramati.

Rockul nu e bre pentru toata viata, tine numai cat e liceul.

Ultima chestie si cea mai dura:Sunt moldovean!Vin din Braila care e in Moldova, asadar (desi sunt nascut in Macin) tot moldovean sunt...adica taran, rau, mitocan si ratat...a si nu mi place munca!
Vorbesc cu accent, si asta se simte...(cat o fi pe scara Richter?)Cat o fi oare?

Atentie catre cei din estul si sud estul tarii:sunteti moldoveni, rai, ticalosi, ratati, curve, ipocriti, prosti, inapoiati si superficiali.
Moldova+Ialomita, Buzau, Braila, Calarasi, Tulcea si Constanta =paria.Nu stiati?Aflati acum.

PS:Nu va desculpa asta nici daca va trageti dintr o familie "de neam bun"...estu si sud estul e pus la zid!



Al doilea val seismic loveste cu putere in bucovineni, ardeleni si banateni:Nu stiti sa va distrati, sunteti seci, obtuzi la minte si antisociali.(uimitor, majoritatea prietenilor mei sunt din Ardeal)...

In fine...cu asta inchei povestile de ev mediu...inceput de secol 12.Cred ca li se trage de la prea mult Rhapsody si Kamelot...c est la vie, ehe.Na bun!Mi s-a luat!

Dar pentru ca nu sunt true, si nu s de vita de neam ales...o sa dau un jet la o piesa de la Stinkhole:



1 comment:

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei said...

nu o sa comentez atitudinea ta pentru ca este foarte explicabila...m-am confruntat si eu cu problema "moldoveanco ...haha esti din Braila vai de tine"
insa nu este deloc normal si Moral sa se intample una ca asta.efectiv oamenii sunt discriminati din cauza locurilor natale.si ce e ironic e ca atunci cand strainii vin in bucuresti si vor sa vada ceva autentic romanesc si deosebit tot in Moldova ajung...in fond cred ca dispretul asta e specific romanesc