Saturday, May 1, 2010

Atacul uratilor.


Am o problema cu indivizii urati.Mai ales cu femeile urate.Si sa va zic si de ce.
Ma simt dator sa imi expun aceasta doleanta, pentru ca, fiindca si deoarece in repetate randuri fanii mei (deci va rog frumos, aplauze) "m-au cerut pe scena".Si la cerera Domniilor Lor, am revenit.Cu subiecte de mahala, evident, si cu 486 de grame de seminte in buzunarul stang de la blugii taiati.

Astazi voi lua niste cacat si voi arunca in aceste persoane cu care esteticul nu a fost prea generos.Voi sanctiona o anumita categorie, anume...segmentul de indivizi urati-victima.
I mean...nu e o fericire sa te nasti naspa ca infatisare sau sa traiesti cu ideea ca nu esti Heidi Klum sau Orlando Bloom, insa dincolo de aceste frustrari, s-a inradacinat in mentalul colectiv ideea conform careia un naspet sau o naspeta tre' sa "nu se simta marcat" de...
Frate, nu e un handicap, sa te simti stigmatizat!E doar un neajuns provocat si premeditat de Mother Nature.Darwin ne vorbea cum doua secole despre selectia naturala.Na, de aia avem persoane urate printre noi.Sau cum s-ar exprima ginecologul ori sexologul de grup: spermatozoidul prea obosit infipt in ovulul isteric.Partea destul de trista este atunci cand majoritatea persoanelor urate renunta sa stea in scorbura lor sau ma rog, in perimetrul lor si sa... sa ii sufoce pe altii.
Nu, nu ma refer la oamenii urati care se integreaza in doverse cercuri etc...din nevoia fara doar si poate naturala de a socializa.Nu, nici pe departe.

Este vorba despre acele persoane deosebit de stresante/enervante/nedorite care pur si simplu se baga in diverse cercuri, participa abuziv la nenumarate evenimente si partyuri fara precedent, sau pur si simplu simt nevoia sa iasa cu tot inadinsul in evidenta.

Nu ma consider Fat Frumos din lacrima, dar nici un naspet.Si sa va spun si de ce:chiar daca as arata naspa, stiu sa ma-mbrac, ceea ce in ziua de azi e cam greu.Nu, si se intampla sa nu fiu modest la faze de-astea.Deh, efectul de criza.Ma imbrac foarte fain si sunt mandru de asta.V-am mai spus si in posturile anterioare ca sufar de narcisism si mandrie.
Insa nu simt nevoia de a ma face auzit ori de a participa la tot felul de evenimente numai sa auda lumea de mine si sa fiu vazut.Nu asa se creeaza notorietatea.In plus nu sunt genul de persoana sociabila.Cu mine se socializeaza greu ori direct.Si se iese aproape dezirabil de foarte greu in oras.
D'apai sa ma bag in cercuri vicioase sau anonime numai si numai sa...sa..sa..cica sa ma fac vazut.

Na, la fel ca subspeciile urbane Maria la del barrio si minunatele fiinte cu dichis, uratii isterici/maniaci/cazuti de pe Marte...nu au probleme la capitolul parere buna despre sine.In primul rand toate cele trei specii non-dezirabile stau prost la c apitolul acceptare.Niciunul din ei nu-si accepta propria conditie.

Aici, in cazul slutilor, discutam si de aceasta ma pot eu pronunta...idee ocrotitoare, acest tabu al lumii urbane precum ca "Chiar daca e urat, e si el om si sufletul conteaza mult mai mult decat latura estetica".
Ete na...si pentru asta eu tre sa suport urmatoarele?Dupa cum am insirat mai jos:

-cand ies dupa sute de ani din pestera in care imi duc zilele, intr-un club care-mi e pe plac sa dau de o puzderie de muieri hidoase ca aspect care vor sa se bage in seama?

-cand vreau sa fac o poza cu amicii mei, sa descopar ca in spate se stramba nu stiu ce retard sau nu stiu ce duduie?

-sa fiu nevoit sa cedez locul in autobuz unor naspete care comenteaza aprins ca vai, cate si mai cate are lumea cu ele, care "nu au facut rau nimanui".Honey, i give a shit about the fact u re paria.

-sa dau de tot felul de chestii odioase care coordoneaza evenimente si care se vor inima petrecerilor?

-sa infrunt tot felul de minuni urate care tind cu orice scop sa iasa deasupra celor normali sau care macar estetic au mai mult decat ele?


Nota Bene:aceasta categorie de persoane slute/urate...nu au sentimentul penibilului si de obicei nu recurg la remedii cosmetice ori vestimentare pentru a cpontrabalansa aceasta cum sa zic eu ..."lack of beauty".
Nu.Ei cred ca sunt cul asa cum sunt si de obicei nu-si ascund chestiile care provoaca repulsia.De obicei stau prost la capitolul vestimentatie si de la caz la caz igiena.

Na, daca esti femeie, esti scunda, esti nefututa de nu mai stiu cand sau ai 20j de ani si te destuiesti, esti inca sigilata si te suporti, detii sanii cat doi pepeni verzi, si daca te mulgi poti produce mai mult decat La Dorna, ai curu de faci Marele Zid de-nconjori si China si Nepalul cu el, ai celulita de doua palme, si te ciugulesc ratele de cur...atunci na...incearca sa porti un sutien, sa nu te bagi la belly dance-uri, la decolteuri care-ti salta tatele care pot fi confundate cu niste sunci...uneori pline de negi sau pur si simplu scarboase, diforme cu alte cuvinte.
Daca ai cosuri si nu el tratezi, incearca sa nu-ti lasi parul pe spate astfel incat cei din jur sa-ti intuiasca grosimea puroiului din acestea.Daca n-ai bani de Vichy sau Clearsil, dunno..spala-te.Apa, sapun...una, alta.
La fel, daca ai paru mizerabil, unsuros, foloseste sampoane anti sebum si spala-te mai des.It helps.Really.
Daca te stii paroasa, epileaza-ti dracu mustata si paru de la subrat si de pe picioare, eventual si cel pubian.:D
Folosirea sapunului si deodoronatului uneori te departeaza de haznaua in care risti sa te arunci singurica.Nu te intreba de ce fug oamenii din jur la 2 fractiuni de secunda inainte de a da cu ochii de tine.It's because of the smell.

Nu odata am dat prin cluburi de necunoscute de-astea urate care se bagau in seama ori dansau lasciv in bratele unora carora le faceau sila...ori dand sa se bage-n seama cu oricare.
Na, niste naspete de-astea umplu barurile degeaba.Cu ce-s eu dator sa dau de o de-asta intr-o vineri seara cand eu vreau sa agat o bunaciune sau daca se poate o femeie normala?
Da cu ce-s eu de vina?
M?

De altfel nu odata am avut ocazia de a fi coordonat ori de a da pe la evenimente de fatuci de-astea de-ti venea sa o iei la fuga.Pai, fratilor, inteleg ca persoanele urate au aceasta frustrare de bagare in seama...dar linistea mea se termina acolo unde cineva mi-o strica.Iar persoanele de genul asta incep sa se faca simtite cu prima ocazie.Cu primul branci sau prima piedica pusa picioarelor.

Mai nou si stewardesele au inceput sa fie naspete...anyway.Fuck you all.


La fel, daca esti tip, ai 24 de ani si esti cumva virgin, ai aceleasi probleme cu cosurile puroioase, mirosi urat si nu te speli regulat la subrat si in zonele intime, ai capu cat juma din torace, te imbraci oribil si cauti atentie, vii cu pretexte libidinoase la gagicile bune sau femeile normale care se spala, ai urechile de elefant african, cauti sa impresionezi cu cat ai dat tu pe utlimii adidasi, cu ultimele jocuri de biliard sau cu expresia "Baga-mi-as pula", atunci ai putea sa ncepi cu credinta sa te duci dracului.:D
De altfel sa stii ca nu esti mai putin barbat daca acorzi atentieb aspectului vestimentar si pretextele de genul "Da, ce-s femeie sa fac asta?" sau "Tre' sa ai bani ca sa te imbraci la moda"...daca prin "la moda" intelegi si cu bun gust sau frumos...atunci si tu te poti duce spre origini.

Aceste entitati sunt paralele cu tot ceea ce nseama estetic, bun gust sau bun simt.De aceea ar trebui cateodata trezite la realitate si ignorate.Ignoranta doare intotdeauna si marginalizarea.
Iar eu, o persoana lipsita de sentimente si de tot felul de misericordii imi mai bag pula o data in persoanele urate doritoare de bagari in seama si faima.

Si totusi, dedicatie pentru persoanele de sex feminin din categoria descrisa in randurile de mai sus, insa sper sa nu ia in serios:

10 comments:

David said...

dar linistea mea se termina acolo unde cineva mi-o strica.

mi-a placut asta? ai drept de autor pe ea?:))

Alexandros said...

nu.Am adaptat ideea alteritatii pe care a speculat-o Emanuelle Levinas.
El cede ca imediata vecinatate cu celalt provoaca "oscilatie, spasm si tristete".
Distanta intre oameni este optima pentru o buna convietuire.

David said...

nu putem sta prea departe de oameni, dar nici prea aproape pentru ca avem nevoie sa ne cunoastem pe noi insine.

Sasha Fierce said...

Bun, am inteles cu cei care nu sunt inzestrati fizic de Mama Natura si se mai si baga in seama la diferite evenimente, dar ce ne facem cu cei carora Mama Natura le-a dat din belsug si totusi sunt niste obsedati care au nevoie de atentie pentru a trai?

Melancoblegie said...

daca erai fata scriai si despre atacul barbatilor pitici. Aia sub 1,65.

Alexandros said...

eu am intalnit pitici cu multa incredere in ei.Trist.:(

Adica nu stiu, mie mi se pare ca un barbat tre sa aiba mai mult de 1 m si 75.Ca sa fie agreat de sexul opus.

Sasha Fierce said...

1,75 minimum minimorum...că de, mai jucăm şi noi un baschet, un volei şi ne mai înălţăm....:)))

Alexandros said...

cert e ca in ziua de azi cu cat se incurajeaza aceasta apropiere, "approach" ul fata de persoanele schimonosite sau slute, cu atat acestia nu doar ca incep sa aiaba o deosebit de mega super faina parere despre cum arata, insa intervin in libertatea altora.Si asta ma enerveaza.
Esti urat, esti integrat, lumea te accepta, stai dreacu-n banca ta, nu face tu acuma legea esteticului.
Uratilor!na.

denkamiko said...

da, da, uratii sa stea acasa!!

Anonymous said...

Deci uratii sunt doar cei care se incadreaza intre cei descrisi de tine... dupa mine, urati sunt cei care, indiferent daca la suprafata sunt frumosi sau urati, pe dinauntru sunt putrezi... aia sunt uratii lumii, aia sa stea afara...