Monday, February 22, 2010

Nopti incendiare la manastire.


Well...aseara cautand diverse cazari, preturi si alte alea pe net in al nostru plai mirific, din dorinta de a compara cu anumite cazari din Oropa, unde preturile sunt mai mici evident, de ce dau eu:

http://www.comeinromania.com/vc-1217009673-pensiune_andreea.html

De acest link, unde scrie cam asa:


"Pensiunea Andreea Manastirea Agapia - Pensiunea Andreea va ofera 10 locuri de cazare in 4 camere (cu doua bai comune, televizor, telefon, frigider, aer conditionat, incalzire centrala), restaurant elegant (40 locuri, purificator aer), loc ideal pentru mese de afaceri, mese festive, toate într-un cadru intim, deosebit de placut.
Bucataria pensiunii va pune la dispozitie bauturi si preparate culinare din bucataria romaneasca traditionala si clasica. De asemenea, in interiorul pensiunii este si un minimarket cu produse alimentare si este deschis si un bar.

FACILITATI UNITATE CAZARE
Incalzire centrala parcare restaurant propriu FACILITATI CAMERA
Frigider baie cu cabina dus cablu TV aer conditionat bucatarie la parter baie in camera TV in camera FACILITATI DISTRACTIE SI RELAXARE
plimbari cu sania posibilitate barbeque FACILITATI RESTAURANT
meniu specific romanesc Posibilitate organizare petreceri".


Am incheiat citatul.Nu ca aveam o parere foarte buna despre clasa monahala a patriei muma, dar pur si simplu anuntul de mai sus mi-a pus capac.Deci in caz ca nu ati inteles, manastirea Agapia detine o pensiune, unde contra COST, se poate lasa cu alea alea, ma mir ca nu baga ceva gen "Pelerinaj de vindecare spirituala in gradina plivita cu cannabis a manstirii.Deschisa intre orele 1300-18 00 pentru credinciosi".

Eu cred ca stareta are o pensiune a ei undercover, iar Andreea ori e numele lu fisa facuta din flori, ori numele ei din buletin.

Ciudata treaba asta cu mediu de afaceri, bar si minimarket in cadrul unei manastiri.Stau si intreb unde mai e morala dreptei credinte?S-o fi dus si ea odata cu instalarea crizei?
Ok, incepe sa devina normal ca orice staretie si lacas de maici sa aiba termopane si centrala proprie, desi ele "nu fac parte din sfera laica".Nu, pe dracu'.
Dar a tolera sau a accepta ca fiind natural, firesc, normal ca sa se discute treburi ce tin de mediul de afaceri, sa se schimbe valuta, sa se petreaca luni de miere si sa se faca Lasata Secului cu cumetri si cu fini in batatura mi se pare o mare aberatie.
Eu nu stiu ce morala mai au mandrele calugarite cand le bate unu' n poarta:

-"Buna ziua, cu maicuta Teofana va rog.
-Intrati, ar zice o moaca invaluita n negru putin imbujorata.
-Sunt interesat de pensiunea dumneavoastra.Vreau sa fac majoratu' lu fi mea la dvs.Se poate?
-Da, normal.Sa discutati doar cu stareta.Dansa va va spune mai multe.
-Pai, o sa avem multi invitati.Avem si invitat de onoare, pe Romeo Fantastic.
-A, cred ca o sa va coste in plus pentru petrecere cu manele.", ar raspunde slavita maica multumita.

Cam asa ar evolua lucrurile.
Nu ma mira absolut nimic.Nu imi este deloc greu sa imi imaginez o astfel de scena minunata, avand in vedere ca pe site-uri, agentiile de turism incurajeaza tinerii insuratei sa-si petreaca luna de miere in splendidul tur al manastirilor din Nordul Moldovei.
Sunt curios daca fiecare staretie pune la dispozitie cate o sticla cu sampanie...asa, ca bonus.Ca doar o data in viata e luna de miere...:)))))

Ma intreb si eu cat de freak sa fii pe o scara de la 1-10, incat sa te duci cu sotul/sotia de mana intr-un hot tour al manastirilor din Nordul Moldovei.Stau si ma-ntreb.Sau sunt deja indragostiti care incep sa viseze la asemenea destinatii...
Poate maine-poimaine abatiile si staretiile astea se regasesc in top uan handred al destinatiilor pentru sex-tripuri.N-ar fi o idee rea sa promovam tara prin acest intermediu.
Pana la urma ce nu face un credincios adevarat pentru ceea crede?

Acuma eu mai inteleg si ca maicile astea sufera de complexu' freudian a lu Gizas reloaded si ca asta e idolu lor masculin EVER, sau ca in noptile in care simt vocatia si-o mai trag cu vreun calugar bi, dar pana la a isi afirma fetisurile debortant in pensiuni deocheate si in a promite clipe de vis celor care vor sa-si petreaca luna de miere acolo, e deja cam penal.

M-ar bate gandu sa-mi termin vreo doua cutii de prezervative in compania unor turiste care au venit in pelerinaj intr-o noapte la Agapia sau Varatec, asa ca un drum catre sfintele lacasuri n-ar fi o alegere rea.

Astept insa ca pensiunile sa fie dotate cu centre de Spa, pentru ca vindecarea totala se realizeaza nu doar la nivelul spiritului, ci si al trupului, isn't it?:x
As pune sa fiu in locul gagicilor de pe la manastire de marketeaza pensiunile astea, nume indraznete pensiunilor , gen "Heaven", "Angel's Mansion", "Eva", "Adam's world", "Ataraxia"...si multe altele...
...se mai pot organiza de altfel si concert black, death...idei exista...imi si imaginez calugarii maturand cu pleata inversunat podeaua unei astfel de pensiuni.

Ce pot sa spun, o idee extraordinara pentru promovarea turismului romanesc si pe de alta parte, o sansa unica pentru a trai experienta manstirilor moldovenesti.:x

Amin.Sau cum sa inchei?A!Trink.Gata, mi-a picat fisa.Mai bine dedic tuturor maicutelor de la Agapia piesa urmatoare.Forza Gizas.






M-as oferi di gei la party-urile tematice la Agapia.\m/ Ma simt cul deja.

2 comments:

denkamiko said...

:))
am fost si eu in tur pe la manastiri, ca's aproape. dar nu l-as relua, cu atat mai mult in luna de miere, luna orgiilor

Alexandros said...

Nici pentru o tamaduire completa la un spa?