Sunday, February 21, 2010

Concertul Alexandrinei.


O da...unul dintre concertele pe care le-am asteptat cu sufletul la gura anul acesta s-a intamplat aseara, la Clubul Taranului Roman, concertul Alexandrinei Hristov.A fost o seara plina de culoare, muzica buna si artsy people.Femeia chiar are voce si fiecare piesa de-a ei transmite ceva nou, inedit la fel ca si picturile sale, in care o lume se divide in alte 4 ori un univers este ascuns intr-o coaja de nuca.
Alexandrina nu este doar o artista, ea e chiar un concept.Un concept creativ, plin de optimism si culoare.Mi-e greu sa afirm despre anumiti indivizi ca sunt artisti, mai ales in speta muzicii romanesti, insa ea chiar este o artista, si inca una complexa.

Pe cei care nu au venit pot decat sa-i invit sa participe si la concertul urmator.

Alexandrina este un artist deplin, care traieste propriile piese, aseara fiind vadit emotionata de masa compacta de oameni care o privea, remarcand la un moment dat ca "Ii plac aplauzele si ca nu se astepta sa fie aplaudata de atatia oameni", lucru care atesta constiinta muncii sale.De altfel, Alexandrinei se pare ca nu-i place sa vorbeasca foarte mult in timpul concertului, intrucat se axeaza mai mult pe prezentarea pieselor.

Ma feresc sa spun ca acesta a fost un eveniment cu "dichis"(din simplul motiv ca urasc cum suna), insa cu siguranta a fost muzica buna.Si voi mai merge la concertele ei, that's for sure.

*de asemenea cine vrea sa vada o parte a picturilor sale, o poate face de luni-vineri in cadrul Clubului Taranului Roman.

Si acum , cateva poze de-aseara si o piesa:










Piesa de suflet:





I love you, woman.

2 comments:

Iris said...

ah, ce faina e melodia asta!

Alexandros said...

Hey...ma bucur ca-ti place.Divin, this is the word.

Btw...am observat ca una din cartile tale preferate coincide cu una dintre cartile mele preferate...evb de Cien anos de soledad.Ma declar bucuros sa aflu inca o fana Garcia Marquez printre noi, asa ca iti ofer rezidenta pe teritoriul blogului meu.