Wednesday, October 7, 2009

Salam!Aaa...nu...Shalom!:))))


Astazi vom analiza unul din cele mai kitschoase videoclipuri sau "creatii muzicale" din strainezia...

Step One: Vizionarea materialului.

Loona-Salam aleikum. :D :D


http://www.youtube.com/watch?v=w8jqYhXbNmU

Va rog frumos sa copy pasteuiti acest link intrucat n are din pacate embed(e o opera de arta asa ca nu merge embedata, ca doar Luna i o diva consacrata) pe youtube , astfel incat nu l-am putut posta aici.Asadar copy-pasteuiti-l si vizionati-l.Pentru a intelege randurile de mai jos.Multumesc.


Step Two: Analiza.



Astazi m-a plesnit in ochi minunatul videoclip al frumoasei Loona(pentru ca detine un nume de cocalara ii voi spune Moon Serenity, sau Usaghy Tsukino sau Mameha sau nu stiu...Luna)...Da, vom conveni mai bine sa i spunem Luna, suna mai dietetic, nu polueaza vizual si e mai igienic.Oferta de criza.Trei puncte.

Luna s-a nascut undeva prin Olanda si inca de micuta si-a dovedit calitatile de "muzicanta"...remarcandu-se in concursurile televizate pentru copii din Olanda.Minunata "Luna", la inceputul anilor '90 a aparut in topurile Europei avide de comercialitati prin single ul "Baila mi ritmo" care a propulsat-o ...eram sa zic a bagat-o nu stiu de ce...intre starurile latino...

Booooon...ca ea s-a maritat prin 2002 in Spania la Valnecia cu un nene al carui nume nu ne zice multe si anume Dj Sammy si ca el a fost nu stiu ce actor in filmele porno pentru gay, iarasi nu ne intereseaza si nici n-aloc spatiu pe blogul meu sa arat cat a cheltuit faimosul cuplu in peripetiile prin locurile exotice.Si nici nu ma intereseaza cate bare a frecat fatuca asta sau cate pule a supt inainte de macho manu Dj Sammy.

Lecturile intense din Sandra Brown in perioada pre-liceu si-au facut efectul ...dezvoltandu-mi imaginatia astfel incat sa mi pot infatisa toate psicinele si toate plajele pe unde au facut dragoste gayul convertit in bi sau straight(sau ce-o fi)...cu latino loverita cu sange germanic.

Ca Loona arata ca un vis (urat) asta e si ea o problema adiacenta, ca nu stie sa se macheze, ca are o voce de... asa...si astea s evidente.Ceea ce vom studia astazi dragii mei va insa, kitschul in toate formele sale, si cum oare am putea mai bine decat dupa o prima ascultare si vizualizare a celui mai nou videoclip al Lunei(aka Moon Serenity)..."Salam aleikum"

Scena se petrece undeva in neverland...prin Egipt, unde tipe ca venite de pe centura si o aiurita ce se vrea gipsy-siriana se straduiesc din greu sa imbogateasca peisajul.

Dar mai inainte de asta o regasim pe Luna imbaracat n verde, cu machiaj discordant ca de obicei, cu gura pana la urechi, la cei 30+ ani ai ei aratandu-si abdomenu ingrijit la solar si tonifiat la sala din plin.

Eu inteleg ca femeia asta vrea sa para o exotica, o Corraima Torres, o Tia Careere, varianta latino...inteleg...si eu as vrea sa fiu Johnny Deep in Polinezia dar totusi..est modus in rebus....adica mai pe romaneste cica ar fi o limita-n toate.Iar Luna noastra nu le are cu limitele...nu stie ea ce i ala bun simt, moderatie, "prea multul" sau "prea de prost gust"...

Eu cred ca femeia asta e prea exotica.Trebuia sa se nasca undeva in Noua Caledonie sau in Insulele Solomon si un Peter Andre intr-o perioada post-oreon sa i cante cat de frumoasa e...mi-as imagina si o viitoare experienta cu compania de cosmetice "Fa" in care ea despletindu-se s-ar arunca dezinvolta in apele marii si ar scrie mare un slogan:Be yourself!Feel the energy!Ea insasi fiind trinitatea sacra dintre energie, prospetime si feminitate...

Ce-am vrut eu si ce a facut ea.

Ziceti voi cum i-ar fi stat ei in insulele alea "producand" pe banda rulanta reclame la sapunuri si detergenti la fel de exotici ca si ea si cum ii sta in "Salam aleikum".Foarte naspa.Nu ar fi fost nicio diferenta.Vroiam sa fac un test daca va prindeti.:))))


Revenind asupra cuvintelor cheie si asupra simbolurilor care se vor ascunse in videoclip si a versurilor care s fara noima, da n are a face.Ce e mai important acum urmeaza.

Cred ca ati remarcat limba franceza in care canta latino loverita olandeza dand din buric pronuntand particula magica "Salam aleikum shalom"...adica un fel de salut salut spus in araba si ebraica...in afara faptului ca elementele per total fac kick boxing, ma gandesc ca cel mai kitschos e insusi cuvantul "shalom" care nu si are rostul DELOC intr-un videoclip de dat din cur si din buric...Frate, evreii nu le au cu astea...putin respect asa n-ar strica...numai pun la socteala ca apar scrise cu caractere hindu...

A vrut ea sa faca ceva da a iesit o varza (stricata)...frate cum sa scrii cuvinte ebraice si arabe cu carctere hindi si in spate peisaje cu piramide si sfincsi.Come on....Scriu si rad...e prea de tot.....


E ca si cum in Orasul Interzis ar canta o ucraineanca ceva cu iz bisericesc in limba swahili, fiind imbaracata in costum de Maramu.Tare nu?


La sfarsit o regasim pe aceeasi Luna, rupandu-se alaturi de niste asa zisi bengalo-arabi.E tare.Ca si cum urma un gang bang...totul in mirificul Egipt.Sau pe vreo terasa din Dubai.Asta nu-mi dau seama.

Shalom!Salam!Parizer!Ce o fi bine ca se incheie videoclipu si pot sa ma duc sa vars implinit la wc ul meu de suflet.


Si pentru ca Luna i prea tare sa ne rezumam la doar atat, am selectat din palmaresul sau muzical si urmatorul videoclip..."Mamboleo".


Loona - Mamboleo
Vezi mai multe video din Muzica

Ingrozire placuta, vizionare vroiam sa spun!Luna's hot.

3 comments:

Anonymous said...

hey, salut ! cum iti mai e?
da... ce sa-i faci, kitch-ul kitch ramane. seamana cu clipurile la manelele noastre( a , stai alea nu-s clipuri, is crap-uri)
ai mentionat undeva varsta.. umm.. conteaza ? fain e ca se mentine, ce sa zic. poate asta e singura calitate pe care o detine.
asta e.

Re. la comm : conteaza locul unde esti iubit daca totusi esti ? /:) nu cred :P

seara faina!

Alexandros said...

Mie cum imi mai mere?Ooooh!Pai e ceva de genu:Pari pa y pa da ho pa si pa i pa dentro La fiesta de esta noche mambo mamboleo!!!As it Loona goes.

Anonymous said...

ti-a picat greu melodia aia :))