Tuesday, January 19, 2010

Pasta alle vongole.

Pentru ca am veleitati gastronomice, iata ce am pregatit astazi: :D






Paste cu scoici pentru prieteni si nepoti.





Si ca tot mi se facu dor de Italia si de tinuturile ei fara zapada cu munti verzi si cu bucatarii frumos mirositoare, zic io sa lasam o italianca faina sa ne delecteze cu prezenta in aceasta seara.:)


4 comments:

Anini said...

Te invit să-ţi înscrii blogul în lista blogurilor brăilene:
http://brailablog.info/despre-braila-blog/
Invitaţia este valabilă pentru toţi brăilenii care au blog.

Marusia Ivanovici said...

E genul de mancare pe care as indragi-o si as poza-o si cu care m-as lauda... cochiliile sunt pentru aroma sau design? :D Pe mine farfuria asta ma duce cu gandul la castelele pe care le fac coopiii la mare, din nisip, scoici, forme...

Marusia Ivanovici said...

off topic: cOpiii (cu un singur "o")

Alexandros world said...

1.Pastele cu scoici sunt absolut delicioase.(iti pot pregati oricand)
2.Cochiliile se pot pastra si pt design mai mult dar si pt a pastra in interior carnea.
3.O parte din carnea din cochilii o folosisem in prealabil pentru sosul de rosii.

Ma bucur ca te duce cu gandul la ceva marin in mijlocu unei ierni greu de suportat.Scop atins.

Te mai astept pe la mine prin gospodarie.Cheers.