Monday, October 19, 2009

Pe curand.:D


:)
Semnul de mai sus vrea sa arate ca acum ma bucur, ca zambesc, ca sunt fericit.Wow!Did i say it?Did i?Da, chiar io...io am spus-o.Sunt foarte fericit ca in 5 ore imi iau bagajelul frumos, parasind Roma in care se pare ca de o saptamana s-a instalat o toamna tarzie si ma duc in orasul in care am visat sa traiesc de mic...in acel oras care te inghite cu tot, si te lasi cu toata inima inghitit.
Ma duc acolo unde printre 7,5 milioane de crestete pot si eu sa ma desfasor.Si am s-o fac cat de curand.Ma duc sa mi petrec 14 nopti pe strazile acestui oras...ma duc sa imi traiesc doua saptamani din viata...un trip pe care l-am asteptat cu inima la gura inca de mic...la care nu speram acum 4-5 ani sa spun...
Ma duc sa o salut pe tusica Victoria, ma duc sa fac poze cu hindu si cu toti oamenii sfinti ai Gangelui, ma duc sa sparg seminte pe malul unui fluviu cenusiu, ma duc sa-mi infestez plamanii cu aer poluat de secole, ma duc sa ma ratacesc printre betoane, ma duc sa beau, sa craieresc,sa ma pis pe ziduri, sa mi-o pun cu necunoscute, sa caut de munca, ma duc sa imi traiesc viata de unul singur...ma duc sa imi caut unde sa stau cu chirie, ma duc sa imi refac viata...ma duc departe...sa uit de toate.

Alex is waitin for the big challenge cause Alex is going to London...and Alex wants to see the fucking London bridge fallin down for him...:x

Pe curand, oameni.Ne-om mai auzi...de nu s-o prabusi avionu.Oricum sa stiti ca mama face coliva buna si de fel cheama multi oameni la pomeni.


Pana una,alta va las in compania unei britanice superbe, Mel C si o piesa care descrie starea mea de acum, ca si cum ai fi renascut...pentru ca asta imi doresc de la Marele Oras ... o noua viata, iar maine incepe prima zi din noua mea viata.


Melanie C - First Day of My Life
Vezi mai multe video din Muzica

2 comments:

Anonymous said...

oooo vacanta
vreau si eu deaia
sa faci multe poze :)

Alexandros said...

Am facut deja...si fac inca.Poze, pozici, pozicute...pozici mici...:)))