Saturday, October 10, 2009

10 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre mine...inainte sa ma cunosti


Bun.Astazi voi dezvalui(ca sa folosesc un cuvant mare ce apare frecvent prin articolele in care orice amarastean se confeseaza)...10 chestii nasoale despre mine inainte de a ma cunoaste.
Multi oameni sosesc pe acest blog si citesc diverse posturi, facandu-si o impresie despre stil si despre modul de gandire al autorului.Insa cati dintre dumneavoastra chiar si-au pus intrebarea ce fel de om este cel ce scrie.Ei bine, sintetizand va pot spune ca sunt un om destul de ciudat.Si oricat de benevolente ar parea intentiile anumitor posturi ale mele, este de preferat sa ai o imagine de ansamblu despre mine, inainte de a ma judeca sau de a ma critica/lauda.

Iata 10 faze de evitat daca vrei sa ma cunosti:


1.Numele meu este Alexandru.(in cartea de identitate asa apare).Formulari de genul:"alexutz", "sandu", "sandel", "alexica", "alexel" si altele sunt din start discreditate.Asa ca daca nu vrei sa ai parte de un ignore mare cat capul tau pe mess incearca sa le eviti.

Obs:formula "alex" a fost acceptata intrucat in Romania majoritatea oamenilor au o predispozitie spre diminutive, lucru pe care l detest de altfel, dar pe care sunt nevoit sa il accept.Well...stiti voi vorba aia cu "Vox populi, vox Dei".


2.A nu se incerca trimiterea pe messenger de piese, oricare ar fi natura lor, daca nu stii ce salata mananc.E ridicol si din nou, ma enerveaza.Fiecare cu gusturile lui, decat sa risti sa te tin pe invisible pentru simplul fapt ca tie ti place Rihanna si 2Pac si mie nu, mai bine e sa avem o conversatie civilizata.Nu de alta, da nici prietenii mei apropiati nu prea stiu cam ce muzici prefer de fel si ti zic io ca nu s de alea de pe la teveu sau mai stiu eu ce radio de se asculta prin masina.Si nu, nu e muzica de aia de auzi prin cluburi sau mai stiu eu ce discoteci.Te-ai cutremura sa stii ce ascult, si decat sa ti steie inima mai bine scuipa-n san si fa ti de trei ori cruce, ca asa sade bine crestinului.

3.Sunt o persoana care se plictiseste repede...asa ca sunt adeptul schimbarilor:schimb multe chestii intr-un an de zile de la haine la look, la fel de a fi, la animale de companie...asa ca nu e exclus daca am iesit o data, de doua ori la un suc, cafea, apa plata, bere...sa iesim mai mereu.

Obs:pe doi dintre cei mai buni prieteni pe care ii am nu i-am vazut de doi ani.(ia asta ca marja de eroare).


4.Nu te grabi sa faci judecati de valoare in doi timpi si trei miscari.Nu te o bate al de Sus sa spui ca-s de treaba dupa ce m-ai cunoscut doua minute n viata ta.Poate-s ultimul rebut, ultima dejectie sociala, jegu jegurilor...iar tu n-ai de unde sa stii asta...intelegi acum ce vreau sa zic?
Asteapta sa treaca timpul si singur vei decide ce fel de monstru sau vanat cu coarne sunt.

5.Sunt Gemeni, cea mai naspa zodie...asa ca nu te grabi sa mi ceri sfaturi daca nu stii ce inseamna sa fii zodie de aer, instabila ca apele si ca vremea...azi aci maine colo...dupa cum bate vantu prin Marea Sudului.Gemenii fac multe hestii naspa:mint cu buna constiinta, vorbesc pe la spate, sunt egoisti, adora parvenitismul, te sapa pe la spate fara sa stii...si cand ti-e lumea mai draga...vine ca Fata Imparatului Ros pe la spate si in timp ce tu joci pe masa pe maneaua data de nasu de lasata secului, Geamanul iti trage masa de sub picioare...ei, si multe altele despre indivizii din aceasta zodie.

E de dorit sa te nasti in zodia asta, insa nu e de dorit sa ai de a face cu astia nascuti in zodia cu pricina.:D

6.Juma din hainele din sifonieru' meu is negre.Punct.Gasesti de la A la Z totul negru.Si nu, nu mi-a murit nimeni apropiat, nu port nici doliu anticipat celor ce nu ma au la suflet...e doar culoarea mea preferata de 5 ani incoace...si inca o data NU, NU PORT DOLIU.
De ma vezi seara pe strada, poti sa fugi.De s beat, n-o sa te iau in seama.Am mai speriat lume cu hainele mele cernite.Cineva chiar imi recomandase sa fiu cioclu, dar asta e cu totu' alta poveste...Stiu, e trist sa porti negru, numa oamenii frustrati si deprimati poarta negru.Da, stiu.Cu toate astea e cea mai nobila, cea mai veche culoare si mai tineti cont ca negrul mereu s-a purtat...indiferent de epoca sau de sezon.Si nu se demodeaza.

NB:Negrul este o non-culoare.Asa ca nu mergea sa zic "cea mai veche non-culoare"...ca is doar trei.I hope you ve got it.:)


7.Sapte.Cifra mea norocoasa.Sapte cuie n cap iti bat de ma consideri prieten si ne stim de cateva saptamani.Eu is ca la Martorii lui Iehova, asa cum ei spera ca Regatul lui Yahve sa aiba 133 000 de capete incoronate, asa si eu am un numar fix de indivizi carora le spun "prieteni".Adaosurile nu se iau in calcul.Deci daca vrei sa ti fiu prieten apropiat, gomenasai.Se supara numaru.Ce ti-e si cu cifrele astea fatidice...deh.

Obs:de iesit la bere, suc , apa plata, ceai ies...intai sa te cunosc, ies si a doua oara daca mi-ai facut o impresie buna...si daca mi pari om ok a treia oara vei fi invitatul meu.
A nu se incerca insistent iesitu la bere sau alte licori magice in perioadele "zen".(a se citi la Legenda)


8.Mesaj pentru pupyka pupika , dolcika dolcika...de voi fi abordat de vreo creatura de genu...nu numai ca are parte de o serie de sudalme pe cinste si de terfeleli prin noroaie....da o sa si blesteme zilele pana la noua pereche de ochelari DG.Asta asa, ca'chestie.


9.Acum vine regula pentru femeile normale...ca optu' a fost pentru non-femei, adica creaturile antropoide gen Matrix si cu buric aurit.Trecand peste, dragele mele, Alexandros da cu usurinta ignore uri persoanelor care fac remarci estetice.
Fara falsa modestie, tin sa mentionez niste moduri precoce de a incepe discutiile pe mess, gen:"Ce funny ii poza aia...ce bun esti intr-aia, ce te reprezinta ipostaza aia, ce dragut esti, parca ai avea 28 de ani in aia sau 35 in ailalta,etc".In ultima luna, au fost cam multe astfel de remarci si pot sa spun ca nu...nu a avut vreun efect asupra inimii mele gen drojdia in coca de cozonac..

Nu, nu sunt un tip dragut.Nu, esteticul nu face totul.Nu, o poza n are cum sa te reprezinte.E o imagine for God sake!Noi ne jucam cu fotografia de fapt, aratam lumii laturile care ne convin...da nu stau sa fac curs de imagologie pe blog...si nu, dragele mele, nu am 30 de ani nici 28 , nici 25 de ani.Am 21 de ani si ma cheama cutu schiop.Ca Zdreanta a lu Arghezi, cel cu ochii de faianta...
Si nu, momentan nu caut sa mi fac relatii.TOTAL EXCLUS.
Deci fara repere din astea, ca nu ma feresc sa mi arat violenta lexicala, si zic eu ca nu se merita, isn t it?

Asa ziceam si eu.

10.Zece intamplari ciudate si o minune, te-au adus la mine pe blog...nu...fredonam, ca n aveam ce face.Intr-adevar, Chilian e un tip care stie ce face si muzica lui merita ascultata si atunci cand scrii pe blog.

Urasc ordinea.Nu fac ordine, las dezastru in jurul meu, camera mea arata ca un grajd, dorm toata ziua, nu dorm noaptea, mananc si beau de sting.Deci atata nesimtire n-ai vazut.Exista riscu de a ti veni rau si chiar de esti vecin usa n usa cu mine, daca am de terminat borcanu cu nutella pe ziua respectiva, nu trage vreo speranta desarta ca o sa vin ca porumbelu lu Noe sa ti aduc vreo ramura de maslin...Si repet:atata nesimtenie n-ai vazut in viata ta.


Ei ia zi...acuma ai mai vrea sa ma mai cunosti?:D Hai, zi ca da....zi ca daaaa, who wouldn t?

Eh, si acum cadou de la mine pentru tine, ca ai fost rabdator sa cetesti toate cele 10 reguli ale casei, acum iti dau un desert, vechi de cand erm noi mici...mai precis pe Lene Marlin de la Aqua.Stiu, baieti ca vreti sa i-o trageti toti lu Lene da asta e...puteti sa va imaginati diferite fetisuri in schimb in timp ce vizualizati videoclipul de mai jos.Toti ni l amintim de cand eram mici.




Photo:poza facuta intr-o zi cu soare


Legenda: perioada "zen" se poate anticipa prin sir de zile de stat in pat, cu laptopu in brate, mancand in special cartofi prajiti cu peste...lipsa logoreei caracteristice si posibile deplasari prin tinut...depinde de buget.Daca nu, inecarea dorintelor refulate in alcool pana iese zenu prin fermentatia acetica la suprafata.Bacteria care produce zenificarea individului se regaseste in ciocolata nutella dar si in vinul rosu, sub forma de colonii, denumita in termeni de specialitate:Acetobacter Zenum.

7 comments:

Anonymous said...

Nu puteai sa scrii asta cu cateva luni mai devreme? Mi-ar fi fost mai usor...:))

Shavy said...

zen.. zen.. zen.. ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!! :))

Alexandros said...

Ohm...

MB said...

Mi-a placut :D

Alexandros said...

Hai maaa...trebea sa nu va placa...

brand new friend said...

ti-a scapat un lucru destul de important despre tine (din punctul meu de vedere) :)
dar poate ca nu esti inca pregatit sa-l faci public - and that's cool ... really , it is.
departandu-ne de perenitati, ar fi dragut daca ai scoate word verification - e enervant.
ti-ai publicat cartea? te-a ajutat ca ai pus-o pe blog? daca da - cum ?

. said...

eee oricum,meeting people is overrated.