Tuesday, September 1, 2009

Hai sa facem dragoste!


Deci, deci, deci... inteligent inceput de fraza btw...astazi vom discuta despre dragoste.How sweet!Da ca sa nu ni se aplece voi tine esential de mentionat ca nu mananc ca toti oamenii, nu beau ca toti oamenii, nu dorm ca toti oamenii, nu ma imbrac ca toti oamenii..ca sa vezi....si mai presus de orice nu am aceeasi conceptie despre dragoste ca toti oamenii.

Pentru mine dragostea e acel ceva care dadea bine prin oracole sau acel El Dorado care exista si pentru armata lu alde clanul Santa Ana, dar car era de neatins.Ca sa nu fiu calic, ma voi pronunta ca ea exista, dar nu in perimetrul meu de lume.Is sec, asta e.

Zero feelings, more pleasure.Stiti, e ca la reclama aia cu Coca Cola zero...gustul conteaza, zaharul mai putin.Dragostea ingrasa, prin urmare nu face bine organismului, si in consecinta trebuie inlaturata.


Treaba dezastruoasa nu e neaparat legata de dragoste in sine, ci de facutul ei.N-aveti idee cat de penal imi suna in urechi expresia "a face dragoste".
E ca si cum ai pune un T-rex sa danseze cha cha.Nu vad nicio conexiune intre verbul a face, care in reprezentarea mea lingvistica poarta o incarcatura mai mult fizica...alaturat frumosului, diafanului, inexplicabilului si inexistentului(in viata mea) sentiment, mai precis "dragoste".

Stiti voi partea aai cu "Dragoste de tara, fiecare pasare pe limba ei piara".Eh, de pierit o sa pier si eu, dar cel putin nu pentru patrie.
Multa lume confunda, ceea ce e si mai hilar, "a face dragoste" cu "a face sex".Da, chiar si in Europa secolului 21,iar pentru asta vom lua studiul de caz al serii:

Acum un an, pe nisipul din Vama Veche, o fatuca, una la parinti si mandra-n toate cele, cu par de Cosanzeana facea furori prin Vama.Niciun cort pe o raza de 200 de metri nu iertase.Cosanzeana noastra dupa doua, trei beri, rupea randurile, cu prezervativ, fara, pe spate, pe fata, in sus, in jos, in apa, sub apa...nu conta.Cosanzeana rula.

Omege, de-abia acuma-mi dau seama, that's rock attitude, si...totusi.Imi vine randul!Yes, yes,yes!(bine, eram si beat, deci extazul se tripla)...si dupa ce se laudase de-a lungul celor patru zile de sedere in Vama cu ce peripetii erotice avusese ea parte si cum nu e ea in stare sa depuna sentiment, Cosanzeana noastra vine catra moi, si-mi zice:"Auzi, hai sa facem dragoste!"

Asta a sunat ca Titanicu lovit de aisberg.Bang, bang!Cum fa, fata sa mi propui sa facem dragoste cand asta mi se intamplase doar o data in viata mea de 20 de ani pe atunci, si in conditiile in care te laudai ca ti-ai pus-o cu juma de hectar de corturi...sau erai in cautarea dragostei?Dar pe urma mi-am dat seama ca ea-l iubea in final cel mai mult pe Dumnezeu, da cum n-avea cum sa si-o puna cu El, a preferat sa aleaga cateva(cateva cam multe ce-i drept) din creatiunile Lui.

De mentionat ca nu era pitpoanca...era doar putin mai extraterestra ea, asa...numa ea si cu Nikita erau capabile sa faca dragoste si cu maidanezu din fata scarii blocului.

Bineinteles, ca in culmea luciditatii mele, am refuzat rarisima sansa de a face dragoste cu benevolenta duduie, preferand sa fac sex cu altcineva, intr-o seara urmatoare...cel putin, una un pic cu picioarele mai pe acest pamant.


Asadar, dragii mei, sa facem dragoste nu prea ne e la indemana, si nu tine asta numai de concept , ci si de vointa.Putem, daca ne dorim, daca simtim, daca stim cu ce fel de vin se mananca alaturi friptura de iepure.Si totusi, iti mai e dat sa mai dai si peste elemente de genul...
Si acum stau si ma gandesc la cat de abrupt a putut sa sune faza aia cu :"Hai sa facem dragoste"...jeeez.

Asa ceva nu mai intalnisem, si oricat de beat as fi fost, tot as fi fost izbit de incarcatura acestor vorbe de duh...anyway, the people we meet is all we need, the present is all, the future is bright, the future is orange.

Stai, nu-i asa...the future rocks.Ah, da.

PS:Hai sa punem toti intr-o seara de-o orgie, si filmuletul sa l trimitem undeva in Germania.Mai scoatem si bani.

Conditie esentiala:sa facem dragoste!Eh, ce ziceti?:))))))))

6 comments:

denkamiko said...

eu fac sex, eu ma fut, eu mi-o trag. zero dragoste, te sustin :)) si rad :)) si rad

Alexandros said...

Asa, asa...keep going!Hai, care mai e cu dragostea prin zona?

IPond said...

Futai 0% love e ideal...
Articolu' drag mie, Xandros!!

Alexandros said...

Mersi mult Raina...go ahead!Sprijiniti campania 0 sentiment 100 la suta placere acum si la multipack.La fiecare comment dat primiti bonus o cutie nou nouta de prezervative folosite.Fabricate in Coreea de Sud.Ei, cine se mai baga?

IPond said...

Xandros, da-te!! Puti de nesimtire...ca si noi de altfel:))

P.S. Am blog nou. http://ipondycherry.wordpress.com Check it out!

Sasha Fierce said...

Da' cand te insori, in noapte nuntii nu o sa faci dragoste?:))))