Saturday, March 17, 2012

Mie-mi place Stephen King mai mult decât să mă fut

Fact: mie chiar îmi place Stephen King.Șisăvăzicșidece!Mă sună acu 2 seri pe la 3 jumate dimineața o fostă fb cu care mă mai dădeam în bărci așa ocazional anul trecut.

Da?
Hai până la mine că sunt singură acasă și n-am ....(lol, oricum erai sigură acasă pentru că LOCUIEȘTI SINGURĂ)---știți, pe mine mă cam ia durerea de cap de la cretinismele astea gen hai să căuăm un pretext ca să obținem pulă.Mereu mi s-au părut lesbienele niște femei cinstite și așa cu o oarecare coloană vertebrală, față de tipele hetero care mereu se-ascund în spatele unor pretexte(de cele mai multe ori de căcat). Dacă ești cumva bisexuală și citești postu ăsta ești safe.

Bine, ea femeia asta de m-a sunat, e ok așa ea ca om, predă astrofizică aicea la noi la universitate, are 24 de ani, e cochetă, elegantă, ai ce discuta cu ea, are și bani.E-n regulă fata, nu asta ar fi problema, da uneori își mai dă în petec și începe cu clișeisme de-astea care de cele mai multe ori nu mă impresionează, da ce-am zis...hai să fac o pauză de la Bag of bones, cartea pe care tocmai o REîncepusem, și-am zis hai n-o fi crimă dacă întrerup puțin.

Îmi iau o haină mai groasă, hanorcceva pe mine ies la 4 dimineața din casă, frig frig, mi se lipiseră boxerii de cojones și sentimentu era destul de aiurea că-mi venea să mă scarpin pe stradă dar pentru că eu sunt un domn chiar și la 4 dimineața pe o stradă pustie, nu mi-am permis așa că am sărit un gard ca de 70 de centimetri și cu un gest vitejesc m-am ascuns după un stejar ca să mă scarpin.La 5 metri de mine, o mâță hoinară se uita nedumerită.

Îi zic: Marș, fă de-aci, am treabă ceteuiți, tu n-ai?

Pe urmă mi-am dat seama că n-avea.


Îmfine, ajung la respectiva, bunăbună, trecând peste accentu ei polonez care mă seacă haide la o cafea.I-am zis că nu beau că stau nașpa cu corazonu, dacă nu hai la o cafea atuncea haiînpat.

Fata era pregătită, spălată parfumată toate alea, na ca orice corporatistă care se respectă și care avea chef și de discuții post intercourse.În căcat, vreau și io 21 de mii de lire salariu pe an.
Încep treaba și dă-i și dă-i da după vreo 10 minute îi zic: auzi știi ceva, io termin în seara asta mai repede că am lăsat pe noptieră Bag of bones!!!
Ea cumcecare?

Până să-și dea seama cum stă treaba, eu deja terminasem ce-aveam de făcut, ea nu ajunsese la orgasm.LOL, so selfish of me ain't it?

Îi zic panevedemmâinelaocafea!Știam că mâine cheamă ea pe altu în orice caz ca să o rezolve, da cu un sentiment de bucurie am plecat de la ea, și anume acela că ajung repede acasă să-mi termin cartea și cum am ajuns preț de 8 ore asta am făcut.

M-a sunat a doua zi adică ieri să-mi spună că ar vrea să ne vedem iar.În altă zi.

Doamne, am nevoie de ajutor, cineva să-mi fac un test Rorschach asap!!

Gata, io plec la mare.

3 comments: