Friday, April 8, 2011

Vasilica Ghimpe-a deep insight. (mai deep decât și ar putea imagina chiar ea)

Vasilica Ghimpe is like a pain in the arse.(vorbă din popor)

Vasilica Ghimpe s-a năcut cândva, odată cu comunismul și s-a descătușat de uniforma de șoim al patriei odată cu Revoluția din 89, de aceea este de părere că datorită ei există dreptate în lume și prin urmare tot ce spune ea este: drept, adevărat și sfânt.

Vasilica este atât de jenibilă încât este în stare să spună că nu este o muistă nici atunci când o prinzi cu p**a-n gură.Mnah, ea e o luptătoare aprigă și cu multă mana la bord (în caz că nu știți ce i mana, apucați-vă de WOW), că doar ea este o Xenă a poporului, just a slight reminder.

Cu toții avem în familie o mătușă incultă care se crede un geniu neînțeles, sau niște veri care se laudă cu gradul de rudenie dintre ei și noi, neștiind că de fapt acest lucru nu face decât să ne sporească dicomfortul, ori o vecină care știe la ce oră am intrat și am ieșit din scara blocului sau o administratoră care ne va reaminti cu prima ocazie că pisica sau câinele cu care ne împărțim frustrarea cea de toate zilele trebuie trecuți la întreținere.

Exemple sunt peste tot din abundență.Cu un soi de bunăvoință vom găsi o Vasilică autentică chiar mâine când vom pleca spre servici.

O armată de Vasilici inutile și paralele cu nevoile acute ale societății românești au pus stăpânire pe mijloacele de informare și reprezentare ale maselor.
Stau și mă gândesc uneori unde a putut ajunge cultura asta a poporului român, în mâinile cui și de ce.
Departe de a fi încercat de evlavia specifică patrioților, eu simt doar dezgust față de ceea ce pot face Vasilicile din România zilelor noastre.




Pe la minutu 03:54, entărteinăra din dotare de la nunta lu Zuzi cu Niță de la Adâncata (Folsom Deep, sună mai bine, eh?), Mârghia-shire, se dă n spectacol, dar nu printr o încercare cât de cât trasă de păr de a dori și ea să pară măcar dătătoare din gură.Nu, frățică!

Cine plm-i cerșetoarea asta care le mulțumește la gură-cască ălora că au chemat-o să-i polueze cu retardarea ei timp de juma de oră?Huăăăă, penala dreq!Mori, fă, du-te napoi la făcut zacuști și gem de prune!

Asta-i femeie de chemat la o nuntă?


Vasilicile sunt prezente oriunde.Se estimează că în 2050 numărul lor va deveni asfixiant pentru orice dâră de inteligență.


Domniile Voastre cum se pregătesc să contracareze atacul Vasilicilor din viața dvs?

No comments: