Wednesday, June 30, 2010

Ba, ce baiat am fost..


Ma simt misto cand scriu postul asta.Fericit,debordant de implinit si foarte dornic de necunoscut.Nu o sa scriu rahaturi de genu ca acum imi "vine sa musc din viata cu pofta", traindu-mi clipa, din simplul resentiment ca viata nu e un mar.Asa ca nu am de ce sa musc din ea.Si mai ales cu pofta.
In postu' asta o sa ma uit cu nostalgie la ce as fi fost io dispus sa fac daca...

Daca mai aveam 19 sau poate 20 de ani.


Pai daca mai aveam io 19 ani sau haide 18 si dadeam 17 examene cum am dat acum, mi-as fi ciuruit iar fiecare lob, buza, limba si alte alea, dupa fiecare examen luat, asa cum am facut la BAC, dar mai degraba mi l-as tatua pe Ganesh pe spate...ca e mai kinky si pizdelor proaste de pe plajele calduroase le plac tipii cu tatuaje kinky, groovy, etc

Daca as mai fi avut 18 sau 19 ani probabil ca as fi tinut iar petrecerile si bautele si m-as fi laudat cu cat am fost eu capabil sa beau si sa retraiesc moemntele caderilor mele pe jos.Acum nu stiu daca as mai iesi o seara in oras daca nu s-ar anunta a fi una spectaculara.Statu in casa rockz anyway.

Daca as mai fi avut eu 18 sau 19 ani cu siguranta as fi fost agatat usor si as fi manifestat un interes sporit pentru gagicile bune care se freaca de tine prin bar seara pe la 1 00, as mai fi salivat dupa una care danseaza lasciv sau pur si simplu dupa una care-mi face complimente, imi lauda tinuta si-mi apreciaza cunostintele.Cat de tru.Si chiar as fi iubit-o pentru urmatoarea luna sau pentru urmatoarele doua luni cand ea s-ar fi plictisit sau eu n-as mai fi avut timp.
Acum nu mai e vorba de timp.E vorba de chef.Stiu, sunt un om trist.

De ar fi dat Domnul sa mai am fabuloasa varsta de 19 sau 20j de ani as mai fi craierit pe strazile Bucurestiului noaptea pe la 12-1...in cautarea unor bodegi.Ce pacat ca acuma la ora 22:30 ma grabesc sa prind ultimul metrou.

Daca as fi avut 19 sau 20 de ani, probabil ca as fi avut credit pe telefon, probabil ca as fi fost mereu disponibil...probabil ca nu m-ar fi durut picioarele asa cum ma dor seara si nu as fi folosit gel relaxant pentru circulatie.:)

Daca as fi avut 19 sau 20 de ani as fi stat descult in iarba cu una si i-as fi povestit ce frumos e sa te uiti la soare si la luna si sa-i spui cu sinceritate(da, atuncea nu bagam vrajeala, eram sincer)ce buze misto are ea si cat de speciala e ...
si cat de norocos sunt eu sa o am.
Acuma de cand cu criza pentru mine toate sunt unice si speciale pentru o noapte ca dimineata le expira termenul de valabilitate.Si nu consum chestii expirate.Ma intoxic repede.

Sunt un drama king, cum zicea o anume cineva.Si un nenea si un obosit deopotriva.Si cand te gandesti ce "baiat de viitor" eram, oai, God, si ce baiat am fost io la usa parintilor...si ce sclav jegos corporatist am ajuns.:)


2 comments:

Melancoblegie said...

uoai, tu, asta suna a sindrom premenstrual ;))
Te indrepti spre aceasta stare de spirit: "Ca rinocerul care-atacă trenul / Încerc să trec de treizeci de ani / Dar îngerul meu purul şi obscenul / S-a prăbuşit lovit de bolovani /"(M. Dinescu)

admin said...

Salut, te-ar interesa un schimb de link ?

blogul meu http://retetalareteta.blogspot.com
titlu : Reteta la reteta

Dacă eşti de acord, trimite-mi un mesaj cu titlu şi şi adresa, toate cele bune.