Sunday, November 15, 2009

Sa o luam deci la pula pe Cascada!



Da, ati auzit bine, astazi o vom lua la pula pe Cascada, cu alte cuvinte ne-o vom baga si ne-o vom scoate in domnisoara blonda care face furori prin Iurop.Si se pare ca pe langa Lolly-chupa chups, Loona-sailor moon, si Cascada prinde destul de bine.Pentru inceput ii vom spune "Viitura", pentru ca e o cascada de sunete care se vor a face un decor muzical, in fine o viitura de noroi, de aia de se prelinge cu dezinvoltura peste satele de la Gorji, sau peste alea din vestul Moldovei.Deh, sa se lecuiasca dracu si aia sa ma taie copacii cu nemiluita.

Revenind..."Viitura", cunoscuta generic sub numele de Chescheida(Niagara Falls) face victime si printre romani, un concert de-al ei anuntandu-se se pare undeva prin vara aceasta... si daca ne gandim ca viitura a inceput sa se formeze undeva prin 2003-2004 in Germania si ca in curand se va propaga cu viteza luminii(ca Echipa Racheta, ehe Pokemon times...) si spre estul cel prapadit al continentului...situatia e tragica.Viitura are ganduri mari, cu coverurile sale ridicate la rang de mare arta, de parca zici ca nimeni n-a mai indraznit a face coveruri pana la ea, si inca de calitate...ea zice ca va rupe Japonia si Noua Zeelanda.In fine, aia macar or avea mai multa minte ca europenii nostri blazati.

Da am si io o ntrebare:in afar de doua buci de cur, sani in care s-au investit mii de euro pentru silicoane, si bronzol la greu dobandit in urma sutelor de ani in care artista a prins radacini prin centrele de spa, si pe la panourile solare, in care s-a copt mai ceva ca porumbu'...altceva ce-are fratie?

Ce e de remarcat la trinitatea:choopa chups-sailor moon-viitura e ca niciuna din cele trei deitati materne nu sta bine la capitolul make up-vestimentatie.They suck...pe bune...si nu e vorba despre ce ar crede domniile voastre perverse...Femeia asta e un rebut, e o rusine la adresa muzicii.

Fata asta care n-are treaba cu muzica, are marele tupeu, rasufland aer de primadona din sanii ei falsi sa tipe coveruri in raspar de la Metallica, Pink, Bob Marley, Avril Lavigne, Green Day, samd.

Tupeu ei merge pana intr-acolo incat desi recunoaste peste tot ca "face muzica pentru bani", mai mentioneaza si ca ea-i originala...si nimeni n-a mai facut frate muzica'ca ea.Nimeni.
Toata istoria muzicii a fost o minciuna.Ea e promotoarea, alfa si omega, pioniera tuturor maidanelor, ea e diva haznalelor infundate.
Ca exemplu, vom atasa una piesa semnata intr-un ev indepartat cica , una Pink...ma rog, una de de-abia s-a auzit, si pe care Viitura a transformat-o ajungand la stadiul de hit.Deci Cher, Madonna, Janis Joplin, Joan Baez, Loreena Mc Kennitt, fetelor, puteti sa iesiti linistite la pensie, Cascada va da oricum clasa.
face muzica frate...asa ca sa nu v-aud..




Hai c-a trecut si asta...bre, nu-s impotriva coverurilor, da cand o naspeta ca asta vine si face banuti din mizerii ca astea, stai si te-ntrebi daca manelele din Romania sunt oare adevarata sursa de incultura?Cand suntem pe de alta parte asasinati si de inculturi si de kitschuri venite de la blonde dornice sa faca avutii de pe urma prostilor(astia, fanilor)....recunoscand asta in public.

Fata, Viituro, varsaturo, ciuma...lasa-ne!Piei!Du-te!Fa-te cenusa!Stricati-s-ar difuzoru, parasite-ar manageru al carui pula i-o sugi, decolorati-s-ar platina din par, desfundati-s-ar siliconu din laptariile alea.
Si acum va prezint o gagica care chiar face muzica si stie sa fie si sexy, din acceasi industrie muzicala cu trinitatea acadeaua-moon serenity-viitura...Kate Ryan, una de a reprezentat candva Belgia la Eurovision.Voce faina, aspect de nota ...dati voi nota...si un cover reusit.Nu ma pasioneaza muzica de gen, dar unde este, este, and Kate Ryan kicks ass.Hai, baliti uitandu-va la ea...imaginandu-va ca zburati spre Polinezia Franceza, hai vise placute, ingerasi, fluturasi, si fir intins, io in dimineata asta chiar am avion spre tinuturile natale, asa ca ne-om mai auzi cu vointa Alui de Sus.


Kate Ryan - ELLA,ELLE L'A
Vezi mai multe video din Muzica

No comments: