Monday, April 9, 2012

Hai, că nu te mănânc!!

Mă gândeam eu așa că tare bine ar fi să dau de o individă în prezența căreia să pretind că sunt un novice și s-o las pe ea să se dea mare și să-mi dea lecții de viață ca orice femeie trecută prin viață.
Dar ceva parcă n-ar fi în regulă, parcă n-aș fi eu, adică să las așa o individă să îmi cosume timpul șsă îmi fută nervii cu excesele ei de feministă tardivă.Și dacă nu e bună la pat?Și dacă e din aia care mă obligă să mănânc ce gătește ea?Și dacă își pune bani pe cartelă numa ca să verifice ce fac îm momentul de grație X?Helllll nooooo!
"No great loss!"cum ar fi zis un personaj pe numele său Irma Lafayette din The Stand a lui Stephen King.
Și totuși mă gândesc că unele femei îs făcute să fie bune în pat, în timp ce altele îs bune la dat din gură chestii faine care te lasă cu gura căscată preț de câteva secunde.Mai rar să găsești pe una care să nu te plitisească, dar să fie și superbună la așternut de numa mamă mamă.LOL
Femeile românce în general nu văd mai departe de ograda lor și de multe ori TIND să încurce borcanele crezând că dacă le fuți de două trei ori, gata vrei neapărat și o relație.
Femeia româncă nu știe să fie curvă decât la începutul unei relații, ca mai apoi odată cu trecerea timpului să se facă fată de casă, decedând treptat în monotonia impusă de condiția femeii familiste/de carieră, care sub apanajul carierei sau al noii familii, nu mai este capabilă să incite sau să își inspire partenerul.
Da oricum am zis papașivoiebună conaționalelor și asta de ceva ani, atunci când mi-am dat seama că mentalitatea e de fapt cea care claustrează pe românca noastră de restul lumii.

"E o generalizare misogină", or să sară numai decât cu gura cititoarele, dar stați liniștite fetelor, ȘTIU că sunt și câteva dintre voi mai diferite de turmă, dar în esență 99% sunt după descrierea făcută de mine.
Și oricum cu câteva sute de individe ieșite din turma câtorva milioane bune, nu se creează niciun alizeu postmodern.
Și totuși, dac-ar fi așa...reducând la absurd ecuația, aș invita o Mărie sau o Ileană de-asta autentică, aș lăsa-o să mă inițieze
cum știe ea mai bine, i-aș lăsa ei cuvântul cel dintâi, sfaturile cele mai bune, asta ca să-i arat că nu sunt ca CEILALȚI, aș lăsa-o să-mi gătească borhoturile ei ca mai apoi să-i zic: Hai, că nu te mănânc!Vino aci-n pat.

Dimineață, oricum nu aș mai fi acolo lângă ea.Asta pentru că toți suntem o adunătură odioasă de misogini, de mitocani, de prost crescuți și de porci proaspăt ieșiți din cocină.
Groh!Groh!

No comments: