Tuesday, January 19, 2010

Pasta alle vongole.

Pentru ca am veleitati gastronomice, iata ce am pregatit astazi: :D






Paste cu scoici pentru prieteni si nepoti.





Si ca tot mi se facu dor de Italia si de tinuturile ei fara zapada cu munti verzi si cu bucatarii frumos mirositoare, zic io sa lasam o italianca faina sa ne delecteze cu prezenta in aceasta seara.:)


3 comments:

Anca Ligia Petre said...

E genul de mancare pe care as indragi-o si as poza-o si cu care m-as lauda... cochiliile sunt pentru aroma sau design? :D Pe mine farfuria asta ma duce cu gandul la castelele pe care le fac coopiii la mare, din nisip, scoici, forme...

Anca Ligia Petre said...

off topic: cOpiii (cu un singur "o")

Alexandros said...

1.Pastele cu scoici sunt absolut delicioase.(iti pot pregati oricand)
2.Cochiliile se pot pastra si pt design mai mult dar si pt a pastra in interior carnea.
3.O parte din carnea din cochilii o folosisem in prealabil pentru sosul de rosii.

Ma bucur ca te duce cu gandul la ceva marin in mijlocu unei ierni greu de suportat.Scop atins.

Te mai astept pe la mine prin gospodarie.Cheers.